Miten lainaan

Lainaamo - Taidetta vuokralle tai omaksi

Seinäjoen Taiteilijaseura ry:n ylläpitämä Taidelainaamo Parsi välittää ammattitaiteilijoiden teoksia. Taidelainaamosta voit helposti hankkia taidetta kotiin tai työpaikalle korottomalla osamaksulla. Lainaamo toimii Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa Taito Shop Seinäjoen yhteydessä. Taito Shopin myyjät palvelevat myös lainaamon asiakkaita. Esillä on kausittain vaihtuva kokoelma lainattavia teoksia. Teoksista löytyy maalauksia, grafiikkaa, veistoksia, valokuvia ja muuta kuvataidetta.

Seinäjoen Taiteilijaseuran taidelainaamo on toiminut vuodesta 2003 Seinäjoen taidehallin Upankadun tiloissa ja muutti Kalevan Navettaan 2020 Seinäjoen taidehallin mukana.

Lainaamon tiiliseinällä on esillä vaihtuvat Kuukauden Taiteilija-näyttelyt. Näyttelyohjelma ja oheistapahtumat: https://padlet.com/seinajoentaiteilijaseura1960/axdhspdop340caj7

Taidelainaamo Parsi välittää myös Törnävän Piirin alueella toimivan teatteri-, taide- ja tapahtumatila Hysterian näyttelyt. www.hysteria.fi

Lainaamo toteuttaa yrityksille ja yhteisöille lainattavia taidepakettiratkaisuja. Kysy lisää!

Varaaminen

Asiakas voi varata teoksen kausittain vaihtuvasta kokoelmasta muutamaksi päiväksi. Varauksia otetaan vastaan lainaamossa, puhelimitse ja verkkosivujen kautta.

Kuukauden Taiteilija-seinän ja Teatteri Hysterian näyttelyiden varatut työt saa mukaansa vasta näyttelyn päätyttyä (1kk tai 4kk:n kuluttua).

Taidepaketit yrityksille ja yhteisöille

TYÖHYVINVOINTIA JA VIIHTYVYYTTÄ TAITEELLA

Taidekokemus virkistää sekä kokijan että tekijän aisteja ja muistia. Työympäristössä värit vaikuttavat energiatasoon ja vetävät ihmisiä
puoleensa. Värit luovat myös turvallisuuden tunnetta. Muodot ja kuviot antavat runsaan vaikutelman. Teokset voidaan sijoittaa esimerkiksi yrityksen aulaan, toimistoihin, neuvotteluhuoneeseen tai henkilöstöravintolaan.

Teokset valikoi ja kokonaisuuden rakentaa kuvataiteen ammattilainen teosten sijoituspaikan ja tilaajan toiveet huomioiden. Teosten kuukausivuokrat määräytyvät teoksien hintojen ja kokonaisuuden mukaan.

KOLLAASI PRO

Kokoaminen, kuljetus, ripustus ja poisnouto yht.150€.

Esimerkki: Teoskokonaisuus kahdeksi kuukaudeksi kolmella keskikokoisella
teoksella 2kk x 120€ + 150€ = 390€.
Esimerkki: Teoskokonaisuus kahdeksi kuukaudeksi neljällä pienellä teoksella
2kk x 40€ + 150€ = 230€
Esimerkki: Kolme kertaa vuodessa vaihtuva, 2-5 teoksen kokonaisuus 12kk x 120€ + (3 x 145€) = 1 875 €


KOLLAASI ITE

Yritys valitsee itsenäisesti teoksen tai teoksia taidelainaamon verkkosivuilta tai kokoelmasta paikan päällä. Yhdistä lainaamovierailu esimerkiksi tyhy-päivään! Kuljetus ja ripustus sovittuun paikkaan lainaamon puolesta.

Kuljetus, ripustus- ja poisnouto yht. 75€
Teosten vuokrat alkaen 10€/kk. Sopimuksen voi tehdä
haluamalleen määräajalle.

Taajama-alueen ulkopuolisiin kuljetuksiin lisätään kilometrikorvaus 0,44€/km.

Lainaaminen

Ihastu!
Löydä sinua puhutteleva teos kausittain vaihtuvasta kokoelmasta.

Lainaussopimus
Lainaussopimuksessa teoksen hinta jaetaan 20 korottomaan erään.

Teoksen palautus
Teoksen voi aina palauttaa lainaamoon, jolloin maksusopimus päättyy. Lyhin laina-aika on kuukausi, jolloin voit kokeilla teosta.

Teoksen lunastus
Voit lunastaa teoksen itsellesi 20 kuukaudessa kuukausierillä. Kaikki maksetut vuokrat vähennetään teoksen hinnasta, jos päätät lunastaa sen omaksi.

Helppoa!
Näin voit kokeilla teosta vain 5% sen kokonaishinnasta.

Kertaosto

Teoksen voi hankkia myös kertaostona.